Menu
 

Foto: Noskaidroti konkursa "Skaistākais Ziemassvētku noformējums" laureāti Jūrmalā

  • Autors:  Apriņķis.lv/Jūrmala.lv
Foto - Artis Veigurs Foto - Artis Veigurs

Jūrmalā noslēdzies Ziemassvētku noformējuma konkurss “Skaistākais Ziemassvētku noformējums”. Konkursam bija pieteikušās skolas, bērnudārzi, restorāni un kafejnīcas, dzīvokļu nami un viesnīcas, privātmājas, baznīcas un individuāli mākslinieki.

Kā liecina informācija pašvaldības vietnē, kategorijā “Ārtelpu svētku noformējums” visaugstāko punktu skaitu un 1. vietu ieguva Agnija Gulbe ar privātmājas Puķu ielā svētku noformējumu, 2. vietu – SIA “Ērgļu nami” viesu māja Ērgļu ielā 6, 3. vietu – Dubultu Evaņģēliski luteriskās baznīcas Baznīcas ielā 13 draudze ar baznīcas ārtelpas svētku noformējumu.

Konkurence par trešo vietu bija ļoti sīva – tikai daži punkti no laureātiem šķīra kafetērijas “Bitīte” un Bulduru tirgus veidoto Ziemassvētku noformējumu. Konkursa žūrija izteica atzinību Aspazijas mājai par gaumīgi veidoto svētku noformējumu un Andrejam Černovam ar komandu – Ziemassvētku vecīti, rūķi un feju –, kas izgreznotās kamanās viesojās Jūrmalas apkaimēs un priecēja jūrmalniekus.

Iekštelpu svētku noformējuma grupā visaugstāko punktu skaitu un 1. vietu ieguva Jūrmalas Mākslas skola, 2. vietu – “Hotel Jūrmala & Conference Centre”, 3. vietu – SIA “Bulduru tirgus”.

Konkursa laureāti saņems pateicības rakstus un mākslinieces Ievas Strazdiņas veidotās balvas. Tiks pasniegtas arī vairākas veicināšanas balvas un pateicības raksti par svētku noformējuma veidošanu un dalību konkursā.

Iekštelpu svētku noformējumam kopumā bija pieteikti 16 objekti, ārtelpu svētku noformējumam saņemti 19 pieteikumi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.