Menu
 

Drīzumā Līvzemes ielā, Salaspilī, vairs nevarēs saņemt pasta pakalpojumus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Latvijas pasts" Foto - "Latvijas pasts"

Valsts akciju sabiedrība "Latvijas pasts" informē, ka, ņemot vērā zemo pasta pakalpojumu pieprasījumu Salaspils pasta pakalpojumu sniegšanas vietā Līvzemes ielā (LV-2169), kas ir vidēji viens klients dienā, pieņemts lēmums par pasta pakalpojumu sniegšanas modeļa maiņu, lai arī turpmāk iedzīvotāji varētu ērti saņemt nepieciešamos pasta pakalpojumus, liecina informācija tīmekļvietnē www.salaspils.lv.

Novērojamās tendences arvien vairāk liecina, ka iedzīvotāji labprāt izmanto pasta pakalpojumus savā dzīvesvietā – tas ir izdevīgi, droši un pieejami ne tikai noteiktā darbalaikā. No 2024.gada 5.februāra pasta pakalpojumi Salaspils (LV-2169) teritorijā iedzīvotājiem tiks nodrošināti tieši šādā veidā – tos sniegs pastnieks pēc klienta pieprasījuma tad, kad tas būs klientam nepieciešams. Pastnieka vizīte dzīvesvietā ir bez maksas. Salaspils novada pašvaldības telpās – Salaspilī, Līvzemes ielā 8, – pasta nodaļas pēdējā darba diena būs 2024.gada 2.februāris.

Vienlaikus "Latvijas pasts" apliecina, ka arī turpmāk iedzīvotājiem tiks pilnībā nodrošināti visi universālā pasta pakalpojuma grozā ietvertie pakalpojumi un citi pakalpojumi, kurus sniedz "Latvijas pasts". Pastnieks klienta dzīvesvietā bez maksas nodrošinās universālā pasta pakalpojuma sniegšanu – vēstuļu korespondences (vēstules, pastkartes, sīkpakas) un pasta paku sūtījumu saņemšanu un nosūtīšanu, papildus piedāvājot arī citus pakalpojumus, kas bija pieejami pasta pakalpojumu sniegšanas vietā: piemēram, pastmarku un aplokšņu iegādi, preses izdevumu abonēšanu, komunālo un citu rēķinu apmaksu, iemaksas un izmaksas no pasta norēķinu sistēmas konta u.c. pakalpojumus. Iedzīvotāji par pasta pakalpojumu turpmākās saņemšanas kārtību tiks informēti ar speciāliem informatīvajiem materiāliem, kas tiks izvietoti katra iedzīvotāja pastkastītē. Vairāk informācijas vietnē www.pasts.lv.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.