Menu
 

Ekspluatācijā nodots Piņķu multifunkcionālais stadions

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - marupe.lv Foto - marupe.lv

Ekspluatācijā nodots Piņķu multifunkcionālais stadions. Publiskam apmeklējumam tas būs pieejams pavasarī. Stadions atrodas aiz Babītes vidusskolas un Babītes Sporta kompleksa. Pēc Mārupes novada pašvaldības informācijas projekta “Babītes vidusskolas sporta laukuma izbūve un labiekārtošana” kopējās izmaksas bija 1 783 969,90  eiro bez PVN.

Stadionā ir izbūvēts: mākslīgā seguma futbola laukums (60 x 40 m), sintētiskā seguma vieglatlētikas skrejceļš (300 m) ar trīs skriešanas celiņiem un četriem skriešanas celiņiem taisnē (100 m), tāllēkšanas un trīssoļlēkšanas piezemēšanās bedre, lodes grūšanas un augstlēkšanas sektori, kā arī divi sintētiskā seguma sporta spēļu multifunkcionālie sporta laukumi, kur varēs spēlēt basketbolu, volejbolu, florbolu, tenisu, badmintonu un futbolu.

Ziemeļu pusē pie lodes grūšanas sektora segumā uzzīmēti iesildošie vingrinājumi – kā iedvesma papildu sportiskām aktivitātēm. Tāpat ir izveidots vingrošanas laukums ar vingrošanas iekārtu, pārvietojamas tribīnes ar 84 sēdvietām un stacionāro nojumi. Pie galvenās ieejas stadionā ir labiekārtota reprezentatīva zona ar soliem, velo novietnēm un atkritumu urnu.

Stadions ir iežogots, apgaismots, aprīkots ar video novērošanas kamerām. Stadionā ir viena stacionārā tualete, kā arī divas saimnieciskās būves.

Kā vēsta pašvaldība, stadionā primāri tiks nodrošinātas sporta nodarbības Babītes vidusskolas un Mārupes novada Sporta skolas audzēkņiem, pārējā laikā tas būs pieejams ikvienam interesentam. Piņķu multifunkcionālo stadionu apsaimniekos Babītes Sporta komplekss.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.