Menu
 

"Gaso" izbūvējis jaunus sadales gāzesvadus Carnikavas apkaimē

  • Autors:  LETA
Foto - gaso.lv Foto - gaso.lv

Carnikavas apkaimē dabasgāzes sadales sistēmas operatora AS "Gaso" pēdējo trīs gadu laikā ir izbūvējis jaunus sadales gāzesvadus, kas dod iedzīvotājiem iespēju pieslēgt savām mājām dabasgāzes apkuri, bet nākotnē - arī biometānu, informēja "Gaso" pārstāvji.

"Gaso" neatklāj, cik ir ieguldīts jaunu sadales gāzesvadu izbūvē Carnikavas apkaimē. "Gaso" mērķis ir nodrošināt piekļuvi dabasgāzes sistēmai plašākās teritorijās un palielināt tīkla efektivitāti.

"Gaso" ir izbūvējis sadales gāzesvadus dabasgāzes pieslēguma nodrošināšanai Carnikavā - Kalmju, Vārpu, Rudzu, Brīnumu, Druvas un Magoņu ielās, Garupē - Vētru, Vītolu, Menclaveru, Mencu un Zaļenieku ielās, kā arī Kalngalē - Kondora, Kolibri, Erickiņa un Rīmuļu ielās

Tāpat "Gaso" ir sācis sadales gāzesvada būvniecību Carnikavas pagastā, Kalngalē - Fazānu, Bērziņu un Strausu ielās. Plānotais izbūves termiņš ir 2024.gada jūlijs.

"Gaso" ieņēmumi 2022.gadā bija 52,46 miljoni eiro, kas ir par 11,3% mazāk nekā 2021.gadā, kā arī uzņēmums cieta zaudējumus 1,751 miljona eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.