Menu
 

Nākamnedēļ Valsts prezidents darba vizītē apmeklēs Saulkrastu novadu

  • Autors:  LETA
Foto - Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja Foto - Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs otrdien, 13.februārī, darba vizītē apmeklēs Saulkrastu novadu, informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Paredzēts, ka plkst.10 Valsts prezidents apskatīs Sējas dižozolu, plkst.10.15 prezidents apmeklēs Sējas pamatskolu. Pēc mācību iestādes apmeklējuma plkst.10.40 Rinkēvičs tiksies ar Saulkrastu novada domes deputātiem.

Plānots, ka plkst.13.55 Valsts prezidents apmeklēs Saulkrastu velosipēdu muzeju, kam plkst.14.20 sekos Rinkēviča tikšanās ar jauniešiem no Saulkrastu Jauniešu domes un Saulkrastu novada skolu pašpārvaldēm.

Tūrisma informācijas centru Valsts prezidents apmeklēs plkst.15.15, pēc kā plkst.15.35 Rinkēvičs apmeklēs Skultes ostas pārvaldi.

Gofrētā kartona un tā izstrādājumu ražošanas uzņēmumu SIA "Skultes kartons" Valsts prezidents apmeklēs plkst.16.00, kam plkst.16.25 sekos Rinkēviča kuģubūves uzņēmuma SIA "ASK Enterprise" apmeklējums.

Saulkrastu novada apmeklējums noslēgsies plkst.17, kad Rinkēvičs Saulkrastu kultūras namā "Zvejniecieks" tiksies ar Saulkrastu novada iedzīvotājiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.