Menu
 

Aicina dalīties ar idejām par Ādažu pašvaldībai piederošas ēkas iespējamo izmantošu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.adazunovads.lv Foto - www.adazunovads.lv

Ādažu novada pašvaldība no 20.februāra līdz 4.martam veic Ādažu novada iedzīvotāju aptauju, lai noskaidrotu viedokli par ēkas Pirmajā ielā 42a, Ādažos, vēlamo izmantošanu. Projekta “LIFE_BauhausingEurope” ietvaros plānots veikt ēkas atjaunošanu, kā arī veicināt tās pieejamību iedzīvotājiem, informē pašvaldības pārstāvji, norādot, ka ir svarīgi uzzināt iedzīvotāju domas un vēlmes par šo pašvaldības īpašumu un saprast, kā tā izmantošana nākotnē varētu labvēlīgāk ietekmēt Ādažu pilsētas un novada attīstību.

Projekta “LIFE_BauhausingEurope” ietvaros plānots veikt ēkas atjaunošanu un uzsākt aktivitātes ēkas plašākai izmantošanai sabiedrības vajadzībām (sanāksmju organizēšanai u.c.). Ēka Pirmajā ielā 42a ir objekts, kam ir potenciāls kļūt par kopienu pulcēšanās vietu un vietu, kur organizēt dažādas sabiedrībai svarīgas aktivitātes. Pašvaldības pārstāvji aicina dalīties ar idejām un priekšlikumiem par to, kā šo ēku turpmāk labāk izmantot. Vai tai būtu jākļūst par kopienas māju, uzņēmējdarbības telpu vai, iespējams, par kaut ko citu? Balstoties uz iedzīvotāju sniegtajiem priekšlikumiem pašvaldība nākotnē varētu pārskatīt ēkas esošo izmantošanu.

Aptauja tiek organizēta elektroniskā veidā, saite uz aptaujas anketu ir pieejama šeit. Visi iedzīvotāju ieteikumi un viedokļi tiks apkopoti, izskatīti un publicēti pašvaldības tīmekļa vietnē. Pašvaldība ir apņēmusies lēmumu par ēkas Pirmajā ielā 42a darbības attīstību pieņemt, ņemot vērā plašu sabiedrības iesaistīšanos un intereses.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.