Menu
 

Siguldas novada domes priekšsēdētāja vietnieces amatu pildīs Ina Stupele

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieces amatā 22. februārī ievēlēta līdzšinējā domes deputāte Ina Stupele. Par Inas Stupeles ievēlēšanu amatā balsoja 16 deputāti – Ance Pētersone, Artūrs Caucis, Erlends Eisaks, Eva Viļķina, Ina Stupele, Jānis Paulovičs, Jānis Strautmanis, Kristaps Zaļais, Linards Kumskis, Mārtiņš Zīverts, Modris Jaunups, Reinis Ādamsons, Rūdolfs Kalvāns, Solvita Strausa, Zane Berdinska un Zane Segliņa, divi deputāti – Līga Sausiņa un Ņina Balode – atturējās, informēja pašvaldībā. Domes sēdē nepiedalījās deputāts Jānis Zilvers.

Kā zināms, 15. februāra domes sēdē par Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāju tika ievēlēts Linards Kumskis. Siguldas novada pašvaldības domes vadības komandā kā priekšsēdētājas vietnieks darbu turpina Kristaps Zaļais.

“Siguldas novadam ir ļoti svarīgi būt ne tikai izcilai dzīvesvietai, bet arī vietai, kur darbu var atrast pat visambiciozākie jaunie profesionāļi, tāpēc savā darbā vēlos veicināt tādas teritorijas attīstību, kur, jau sākot no plānošanas dokumentiem, rodam līdzsvaru starp attīstību, kvalitatīvu dzīves/darba telpu un dabu,” izsakot pateicību domes deputātiem par izrādīto uzticību, uzsvēra Ina Stupele (JV).

“Kā vienu no galvenajiem kritērijiem lēmumu pieņemšanas procesā par labu kādai rīcībai uzskatu – efektivitātes mērīšanu, analizējot gan izmaksas, gan vispārējos ieguvumus. Pielietojot savu kompetenci uzņēmējdarbības jomā, vēlos sekmēt uzņēmēju vajadzībām atbilstošus procesus, iesaistot uzņēmējus projektu un regulējumu izstrādē, lai sekmētu investīciju piesaisti, industriālo teritoriju attīstību un jaunu darbavietu radīšanu.”

Kā informēja Siguldas novada dome, Inai Stupelei ir 15 gadu pieredze finanšu sektorā produktu attīstības un klientu attiecību vadīšanas jautājumos. Viņa vadījusi bankas filiāli un Mazo un vidējo uzņēmumu attīstības nodaļu bankas centrālajā filiālē. Darba pieredzē ir arī septiņi aizraujoši gadi Siguldas Attīstības aģentūrā, veicinot uzņēmējdarbības attīstību, radot atbalsta mehānismus un sekmējot sadarbību vietējai kopienai, pašvaldībai un uzņēmējiem būtiskos projektos.

Nozīmīga pieredze gūta, ar degsmi attīstot un ieviešot jaunu, inovatīvu produktu ģimenes uzņēmumā. Pašvaldības lēmumu pieņemšanas procesā iesaistīta turpat trīs gadus, aktīvi veicot Siguldas novada pašvaldības domes deputātes darbu. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.