Menu
 

Foto: "Rīgas metropoles" pārstāvji premjerei stāsta par reģiona problemātiku

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Gatis Rozenfelds, Valsts kanceleja Foto - Gatis Rozenfelds, Valsts kanceleja

Rīgas un Pierīgas pašvaldību apvienības “Rīgas metropole” pārstāvji piektdien tikās ar premjeri Eviku Siliņu, lai pārrunātu aktualitātes un reģiona attīstībai nozīmīgus jautājumus.

Apvienības pārstāvji Ministru prezidentei izstāstīja reģiona problemātiku un vērsa uzmanību, ka metropoles izaicinājumi ir gana samilzuši un atšķirīgi no citiem, tāpēc arī risinājumiem un pieejai jābūt reģionam atbilstošiem.

Piemēram, infrastruktūras lielā noslodze, transports, akūta nepieciešamība pēc jaunām mācību iestādēm un citām būvēm. Arī civilās aizsardzības jautājumi, ņemot vērā, ka te dzīvo puse Latvijas iedzīvotāju, iedzīvotāju skaita pieaugums un ar to saistītie infrastruktūras izaicinājumi, informēja “Rīgas metropole”.

Kā sarunas laikā minēja premjere, kopīgais darbs un dialogs turpināsies, un šī nebūs vienīgā tikšanās reize.

Sarunā ar E.Siliņu piedalījās “Rīgas metropoles” līdzpriekšsēdētāji Edvards Ratnieks (Rīga) un Karīna Miķelsone (Ādaži), Rīgas mērs Vilnis Ķirsis, kā arī Pierīgas pašvaldību vadītāji Juris Žilko (Ķekava), Andrejs Ence (Mārupe), Andris Bergs (Olaine), Vita Paulāne (Ropaži), Raivis Anspaks (Salaspils), Normunds Līcis (Saulkrasti) un Kristaps Zaļais (Sigulda).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.