Menu
 

Gatavojoties aktīvā tūrisma sezonai, uz tikšanos aicina Siguldas novada tūrisma nozares uzņēmējus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - sigulda.lv Ilustrācija - sigulda.lv

22.martā Kultūras centrā “Siguldas devons” notiks Siguldas novada tūrisma uzņēmēju un ar nozari saistīto profesionāļu tikšanās. Kā vēsta rīkotāji, pasākums ir brīdis, kad ar lepnumu atskatīties uz jau paveikto un vienlaikus smelties jaunas idejas, iedvesmu un enerģiju, lai kopīgi veidotu piedāvājumu un arī šajā gadā Siguldas novadu padarītu par lielisku galamērķi.

“Mūsu novada tūrisma uzņēmēju tikšanās ir svarīga, lai gatavotos jaunajai aktīvā tūrisma sezonai, veidojot ciešāku sadarbību vienam ar otru, kopīgi domātu par jaunām idejām un attīstības iespējām. Sigulda ar sev raksturīgo ainavu un bagāto kultūras mantojumu ir izcils tūrisma galamērķis. Visā novadā vēsture un dabas skaistums saplūst, radot neaizmirstamus piedzīvojumus ikvienam. Siguldas novads piedāvā daudzveidīgu piedzīvojumu klāstu, kas iepriecina gan garu, gan prātu, gan arī izkustina ķermeni,” aicinot interesentus pieteikt dalību gaidāmajā pasākumā, stāsta Siguldas novada Attīstības aģentūras Tūrisma nodaļas vadītāja Kristīne Junkure.

Plānots, ka pasākumā ar uzrunām uzstāsies pasākumu producente un radošās apvienības “Skudras metropole” īpašniece Gundega Skudriņa, Siguldas novada Kultūras centra direktore Jolanta Borīte, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma departamenta direktore Inese Šīrava, kā arī uzņēmēji Pēteris Kaukulis (SIA “Wake Mālpils”) un Ivars Beitāns (“Sigulda Adventures”). Tikšanās beigās paredzēta paneļdiskusija.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.