Menu
 

Izsludināts konkurss "Remigrācijas atbalsta pasākums – atgriezies Salaspils novadā!"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pamatojoties uz Salaspils novada domes lēmumu, izsludināts projektu konkurss “Remigrācijas atbalsta pasākums – atgriezies Salaspils novadā!” ar projektu pieteikumu iesniegšanas termiņu no šāgada 10.aprīļa līdz 10.maijam.

Kā liecina pašvaldības informācija, konkursa mērķis ir sniegt finansiālu atbalstu remigrantam, diasporas loceklim, kurš ir atgriezies vai pārcēlies no pastāvīgas dzīves ārzemēs uz pastāvīgu dzīvi Salaspils novadā. Atbalstu varēs saņemt gan jauna uzņēmuma veidošanai, gan nesen (ne agrāk kā 24 mēnešus pirms pieteikšanās konkursā) dibinātu uzņēmumu attīstībai, kā arī jaunu darba vietu radīšanai remigrantiem jau esošā uzņēmumā.

Konkursa ietvaros varēs pretendēt uz Salaspils novada pašvaldības un valsts grantu no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas programmas “Remigrācijas atbalsta pasākums – uzņēmējdarbības atbalsts” kopsummā līdz 12 000 euro. Konkursa dalībnieka privātajam līdzfinansējumam ir jābūt vismaz 100% apmērā no projekta iesniegumā pieprasītā remigrācijas atbalsta finansējuma apmēra.

Konkursa ietvaros piešķirtā granta līdzekļus varēs izmantot pamatlīdzekļu iegādei, gan arī izdevumiem par atlīdzību, gan nemateriālajiem ieguldījumiem. Projekts ir jāīsteno viena gada laikā no līguma noslēgšanas ar pašvaldību, vēsta Salaspils novada pašvaldība.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.