Menu
 

Ķekavā uguņošana gadu mijā būs atļauta stundu pēc pusnakts

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Ķekavas novadā uguņošana gadu mijā būs atļauta stundu pēc pusnakts, paredz šodien novada domes pieņemtie Sabiedriskās kārtības noteikumi.

Noteikumi paredz, ka Ķekavas novadā aizliegts izmantot uguņošanas ierīces un skatuves pirotehniskos izstrādājumus laikā no plkst.23 līdz 6. 

Aizliegums neattieksies uz gadu miju, kad uguņošanas ierīču un skatuves pirotehnisko izstrādājumu izmantošana būs atļauta laikā no 31.decembra plkst.24 līdz 1.janvāra plkst.1, kā arī citās valsts noteiktajās svētku, atceres un atzīmējamajās dienās, kad uguņošana būs atļauta līdz plkst.1. 

Publisku pasākumu laikā Ķekavas pašvaldība varēs noteikt citus ierobežojumus uguņošanas ierīču un skatuves pirotehnisko izstrādājumu izmantošanai.

Ķekavā aizliegs nakšņot publiskās vietās un ubagot. Tāpat aizliegts pārvietoties ar motorizētajiem transportlīdzekļiem pa zaļo zonu un novietot tos zaļajā zonā, izņemot specializēto dienestu transportlīdzekļus.

Zaļajā zonā nebūs atļauts novietot teltis ārpus šim nolūkam norādītām vietām bez saskaņošanas ar zemes īpašnieku vai tiesisko valdītāju.

Būs aizliegts arī piegružot teritoriju ar sīkiem sadzīves atkritumiem.

Noteikumu ievērošanu kontrolēs pašvaldības policija.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.