Menu
 

Inčukalnā uzstādīts "Latvijas pasta" pakomāts

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

No 16.aprīļa pieejams VAS “Latvijas pasts” pakomāts Inčukalnā, Atmodas ielā 6. Līdz šim iedzīvotāji Inčukalnā varēja izmantot “Omniva” un “Venipak” pakomātu Atmodas ielā 6, kā arī “DPD” pakomātu Laimes ielā 1, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Šis VAS “Latvijas pasts” risinājums ir gaidīts kopš brīža, kad pagājušajā gadā tika mainīts Inčukalna pasta nodaļas darbības modelis. Pašvaldība iesaistījās risinājumu meklēšanā pakalpojumu saglabāšanai, un pēc sarunām ar pašvaldību “Latvijas pasts” piedāvāja paplašināt pakomātu pakalpojuma tīklu.

Pašvaldības ieskatā, VAS “Latvijas pasts” nodaļās sniegto pakalpojumu klāsts ir nozīmīgs, tāpēc pārmaiņu procesā turpināsies savstarpējās sarunas, lai meklētu labākos risinājumus iedzīvotājiem.

Šobrīd turpinās pašvaldības un VAS “Latvijas pasts” sarunas par pakomātu tīkla paplašināšanu arī citās apdzīvotās vietās, piemēram, Lēdurgā. Līdz šim VAS “Latvijas pasts” pakomāti novadā bija pieejami trīs vietās Siguldā – Vidus ielā 1, Vidzemes šosejā 4 un Vidzemes šosejā 16, vēsta pašvaldībā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.