Menu
 

Naktī uz svētdienu maršrutā Vangaži–Rīgas HES vedīs lielgabarīta kravu; gaidāmi satiksmes ierobežojumi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Sakarā ar 170 tonnu smaga transformatora piegādi uz Rīgas HES naktī uz svētdienu (20.– 21.04.) gaidāmi īslaicīgi satiksmes ierobežojumi maršrutā Vangaži–Rīgas HES. Loģistikas uzņēmums “Ursus Forwarding” aicina respektēt pavadošā transporta un Valsts policijas rīkojumus.  

Kā informē “Ursus Forwarding” lielgabarīta un projekta kravu nodaļas vadītājs Edgars Krauze, naktī uz svētdienu tiks veikta transformatora piegāde. Sastāva kopējais garums ir 34 m, svars – 246 t, augstums – 5,95 m. Uzņēmumā atzīmē, ka satiksmes ierobežojumi un izmaiņas ir saskaņotas ar VSIA “Latvijas Valsts ceļi” transporta projekta ietvaros. Atbildīgie dienesti nodrošinās plānoto satiksmes ierobežojumu shēmu un brīdinājuma zīmju izvietošanu.

Pārvadājums tiks veikts pa iepriekš saskaņotu maršrutu. To veiks pa autoceļu A2. Ceļu pārvads Vangažos tiks apbraukts, veicot apgriešanās manevru Vangažos, savukārt pie apgriešanās vietas pirms Garkalnes (virzienā no Siguldas uz Rīgu) pārvietošanās tiks organizēta pa pretējā virziena brauktuves pusi. Satiksmes regulēšanas pasākumi, ceļu slēgšana un lielgabarīta sastāva pavadība tiks veikta sadarbībā ar Valsts policiju. Plānota Pleskavas šosejas autoceļa A2 daļēja slēgšana, sākot no krustojuma ar autoceļu V50 (Āņi/Ādaži) virzienā uz Rīgu. Tāpat daļēji tiks slēgts Pleskavas šosejas autoceļa A2 viadukts ar Tallinas šoseju. Maršrutu turpinās pa Tallinas šoseju līdz pat Rīgas HES. Salaspilī kustība tiks organizēta pa pretējo braukšanas pusi.

“Ursus Forwarding” atgādina, ka pārvadājamā krava ir lielgabarīta kravas izmēros. Visa maršruta laikā to pavadīs divas pavadošā transporta automašīnas. Tāpat posmā no Garkalnes līdz Rīgas HES pārvietošanās atsevišķās vietās tiks organizēta pa pretējo braukšanas pusi, kas nozīmē, ka pārvadājumā iesaistīsies Valsts policijas automašīnas, kuras nodrošinās īslaicīgu satiksmes slēgšanu, garantējot drošību visām iesaistītajām pusēm. Uzņēmuma pārstāvji jau iepriekš atvainojas par sagādātajām neērtībām un radušos papildu laiku ceļā. 

SIA “Ursus Forwarding” ir starptautisks uzņēmums ar Latvijā reģistrētu pamatkapitālu un loģistikas nozarē aktīvi darbojas kopš 2007.gada.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.