Menu
 

Līdz 2.maijam Salaspils pašvaldībā var iesniegt pieteikumus kultūras projektu otrajai kārtai

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - salaspils.lv Ilustrācija - salaspils.lv

Līdz 2.maijam Salaspils pašvaldībā var iesniegt pieteikumus kultūras projektu otrajai kārtai, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Konkursā tiks izskatīti vietējā mēroga un starptautiskie mazie projekti ar pašvaldības līdzfinansējumu līdz 700 eiro un lielie starptautiskie projekti ar līdzfinansējumu līdz 3000 eiro.

Kopumā kultūras projektu konkurss notiks četrās kārtās. Līdz augustam notiks trešā kārta, kurā varēs iesniegt projektus 700 eiro atbalstam, bet līdz 24.oktobrim varēs iesniegt projektus gan 700, gan 3000 eiro atbalstam.

Pašvaldības līdzfinansējumu var piešķirt līdz 70% no projekta kopējās summas.

Projektiem jā veicina mūsdienīgas kultūrvides attīstība novadā, kultūras mantojuma un tradicionālās kultūras saglabāšana, mazākumtautību kultūras aktivitātes, profesionālās mākslas un jaunrades procesi, inovatīvu un starpnozaru projektu realizācija, kultūras norišu daudzveidība un kvalitāte.

Tāpat atbalstu var saņemt projekti, kas veicina kultūras vērtību izplatīšanu, to pieejamību plašai sabiedrībai, iedzīvotāju radošo attīstību, bezmaksas kultūras pasākumu un aktivitāšu organizēšanu bērniem, ģimenēm, sociāli mazaizsargātām personām, sadarbību starp dažādām sabiedrības grupām, Salaspils novada kultūras kontaktu attīstību ar citām pilsētām pašvaldībām un valstīm.

Saskaņā ar pašvaldības mājaslapā apkopoto informāciju, 2023.gadā atbalstīti astoņi mazie projekti, kam piešķirti 7875 eiro un divi lielie projekti, kam pašvaldība piešķīrusi 5597 eiro.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.