Menu
 

Carnikavas pagasta iedzīvotāji aicināti bez maksas atbrīvoties no vieglā automobiļa riepām

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Līdz ar pavasara iestāšanos, kad atbilstoši sezonai tiek mainītas arī automobiļa riepas, atkritumu apsaimniekotājs “CleanR” aicina Carnikavas pagasta iedzīvotājus ceturtdien, 2.maijā, bez maksas nodot četras vieglā automobiļa riepas.

Kā informē uzņēmumā, bez maksas tiks pieņemtas četras vieglā automobiļa riepas bez diskiem un citiem aksesuāriem, kā arī bez melnzemes, betona vai kā tamlīdzīga. Lai piedalītos akcijā, Carnikavas pagasta iedzīvotājiem no 24. līdz 29.aprīlim ir jāpiesakās akcijai, norādot savu adresi. “CleanR”, saņemot šo informāciju, izveidos speciālu maršrutu, lai apbraukātu katru no adresēm.

Daudzdzīvokļu namu iedzīvotāji akcijai var pieteikties, sazinoties ar savu nama apsaimniekotāju, savukārt privātmāju iedzīvotāji aicināti noformēt pieteikumu pašapkalpošanās platformā vai mobilajā lietotnē manai.videi.lv. Jautājumu vai neskaidrību gadījumā iedzīvotāji aicināti sazināties ar “CleanR” klientu apkalpošanas centru, rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot uz numuru 67111001.

“Aicinām iedzīvotājus izmantot iespēju ērti, likumīgi un bez maksas atbrīvoties no vecajām ziemas automobiļa riepām, nododot tās licencētam atkritumu apsaimniekotājam, kas nodrošinās, ka šis materiāls tiek atbilstoši pārstrādāts. Savukārt, nododot tās jebkur citur, ir vērts pārliecināties, vai konkrētajam uzņēmumam ir tiesības apsaimniekot šos atkritumus un kur tie tālāk nonāks,” saka Rumpane.

Viņa atgādina, ka automobiļa riepas nedrīkst atstāt nedz pie sadzīves atkritumu konteineriem, nedz dabā, kur tās sadalīsies ilgāk nekā 100 gadus un izdalīs apkārtējai videi kaitīgas vielas. Automobiļa riepu izgatavošanā pamatā izmanto naftas produktus, tekstilu un metālu. Šīs sastāvdaļas var pārstrādāt otrreizējās izejvielās, iegūstot vērtīgus resursus jaunu produktu ražošanai, piemēram, gumijas granulas.

Papildu informācijai par akciju vai jautājumu gadījumā iedzīvotāji var sazināties ar “CleanR” klientu apkalpošanas centru, zvanot uz tālruņa numuru 67111001 vai rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.