Menu
 

Top projekts "Salaspils – zinātnes pilsēta"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Fizikas institūts. Foto - www.salaspils.lv Fizikas institūts. Foto - www.salaspils.lv

Saistībā ar projekta "Salaspils – zinātnes pilsēta" tapšanu Salaspils novada Tūrisma informācijas centrs lūdz atsaukties iedzīvotājus, kuru rīcībā ir materiāli par Salaspils pilsētas zinātnisko institūtu vēsturi un darbību, informē Salaspils novada pašvaldībā.

Projekta "Salaspils – zinātnes pilsēta" ietvaros pilsētā tiks izvietoti seši informatīvi stendi, kā arī izveidots tiem pielāgots velomaršruts. Stendos izvietotā informācija vēstīs par zinātniskajiem institūtiem un zinātniski pētnieciskajām iestādēm Salaspilī 20.gadsimta otrajā pusē un mūsdienās, tāpēc Salaspils novada Tūrisma informācijas centrs lūdz atsaukties iedzīvotājus, novadniekus, bijušos institūta darbiniekus un palīdzēt papildināt fotobāzes krājumus par Fizikas institūtu un par Neorganiskās ķīmijas institūtu.

“Ar jūsu iesūtīto un nedaudz aprakstīto fotogrāfiju palīdzību varēsim šos stendus veidot informatīvi bagātus un vizuāli piesaistošus. Šobrīd arhīvos pieejamas ļoti nedaudzi attēli tieši ar šiem institūtiem, tāpēc ceram uz atsaucību,” skaidro Tūrisma informācijas centra klientu konsultante Liene Bandere.

Sameklētos fotouzņēmumus ir lūgums ieskenēt vai pārfotografēt pēc iespējas labākā kvalitātē un, pievienojot fotogrāfijas autora vārdu (ja zināms), kā arī nelielu aprakstu (kad fotogrāfija uzņemta, kas tajā atainots), nosūtīt elektroniski uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Savukārt, ja cilvēks ir gatavs ziedot un atdot pašvaldības lietošanai fotogrāfiju oriģinālus, tad tos var sūtīt vēstulē: Salaspils novada Tūrisma informācijas centrs, Miera iela 1, Salaspils, LV-2169. Tos Tūrisma informācijas centrā iespējams arī ienest personīgi, tāpat arī atnestās fotogrāfijas var uz vietas ieskenēt un nodot atpakaļ. Vēlams fotogrāfijas iesūtīt vai ienest Tūrisma informācijas centrā līdz 17.maijam, vēsta pašvaldībā.


Neorganiskās ķīmijas institūts.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.