Menu
 

Decembrī sērijveida dzīvokļu cenas augušas Salaspilī, Ogrē un Jelgavā

  • Autors:  LETA
Decembrī sērijveida dzīvokļu cenas augušas Salaspilī, Ogrē un Jelgavā Foto - arhīvs

Pagājušā gada decembrī sērijveida dzīvokļu cenas augušas Ogrē, Jelgavā un Salaspilī, bet Jūrmalā, Kauguros, tās nav mainījušās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Ogres sērijveida dzīvokļu cenas decembrī palielinājās par 0,3%, vidējai cenai sasniedzot 600 eiro par kvadrātmetru. 2018.gadā kopumā dzīvokļu cenas Ogrē pieauga par 7%.

Salaspilī 2018.gada decembrī dzīvokļu cenas palielinājās par 0,6%, sērijveida dzīvokļu vidējai cenai pieaugot līdz 651 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2018.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 7%.

Jelgavā 2018.gada decembrī dzīvokļu cenas palielinājās par 0,3%, sērijveida dzīvokļu vidējai cenai sasniedzot 503 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2018.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 5 %.

Savukārt Kauguros 2018.gada decembrī sērijveida dzīvokļu cenas saglabājās bez izmaiņām - 567 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2018.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 8%.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.