Menu
 

Sestdien vilcieniem uz Siguldu tiks norīkoti papildu vagoni

  • Autors:  Apriņķis.lv
Sestdien vilcieniem uz Siguldu tiks norīkoti papildu vagoni Foto - arhīvs

Lai uzlabotu ērtības sporta cienītājiem, kuri sestdien plāno apmeklēt Pasaules kausa izcīņas sacensības kamaniņu sportā Siguldā, AS “Pasažieru vilciens" norīkos papildu vagonus vilcieniem no Rīgas uz Siguldu un atpakaļ.

Sacensību apmeklētāju ērtībām 12. janvārī tiks norīkoti papildu vagoni šādiem vilcieniem: Rīga (10.34) – Sigulda (11.44) un Rīga (12.30) – Sigulda (13.44), kā arī Sigulda (18.46) – Rīga (19.48) un Sigulda (21.36) – Rīga (22.47), informēja uzņēmumā.

Apskatīt vilcienu kustības grafiku un ērti iegādāties biļetes ir iespējams gan “Pasažieru vilciena" mājaslapā, gan mobilajā lietotnē.

Vilciena reisā Rīga – Sigulda, kas no Rīgas aties plkst. 12.30, gaidāmi “Rīgas cirka" mākslinieku pārsteigumi. Vilciena vagonos pasažieri varēs vērot burvju trikus, žonglierus un jokdarus. Cirks ar garkājiem un žonglieriem turpināsies arī trasē.

Jāatgādina, ka Pasaules kausa izcīņas posmā Siguldā plāno piedalīties 110 sportisti no 23 valstīm, tostarp arī visi Latvijas labākie kamaniņu braucēji. Sestdien plkst. 14.45 sāksies sacensības divnieku ekipāžām, bet plkst. 17.30 dāmām. Sacensības turpināsies arī svētdien.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.