Menu
 

"Baložu komunālā saimniecība" pārtraukusi iepirkumu par siltumtrases atjaunošanas darbiem Apriņķis.lv

  • Autors:  LETA
"Baložu komunālā saimniecība" pārtraukusi iepirkumu par siltumtrases atjaunošanas darbiem Foto - lrvk.gov.lv

SIA "Baložu komunālā saimniecība" pārtraukusi iepirkumu par siltumtrases atjaunošanas darbiem Baložu pilsētā, apstiprināja Ķekavas domes pārstāve Vineta Vītoliņa. Iepirkums pārtraukts, jo bijis nepieciešams veikt precizējumus iepirkuma nolikumā.

Pēc precizējuma veikšanas konkurss tiks izsludināts no jauna. To, kādus tieši precizējumus nolikumā nepieciešams veikt, aģentūrai LETA noskaidrot uzņēmumā pagaidām nav izdevies.

"Baložu komunālā saimniecība" aizvadītā gada decembrī izsludināja iepirkumu siltumtrases atjaunošanas būvdarbiem Baložos.

Šo būvdarbu laikā plānots pārbūvēt siltumtrases un nomainot esošās vecās siltumtīkla caurules uz mūsdienīgām siltumizolējošām. Paredzēts, ka rekonstrukcijas projektā izmantotās tehnoloģijas un materiāli ļaus gan samazināt siltuma zudumus siltumtrases posmā, gan samazināt siltumnīcefekta gāzu emisijas, kā arī samazināt ekspluatācijas izdevumus. Plānots, ka modernizētā siltumtrase kalpos vismaz turpmākos 20 gadus, tādējādi šis uzskatāms par ilgtermiņa ieguldījumu.

Būvdarbus plānots realizēt 2019.gada būvniecības sezonas laika posmā no maija līdz septembrim.

Siltumtrases atjaunošanas modernizācijai "Baložu komunālā saimniecība" piesaistījusi Eiropas Savienības fondu līdzfinansējumu 280 301 eiro apmērā, ko 2018.gada marta beigās apstiprināja arī Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA).

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.