Menu
 

Siguldas pašvaldība atkal konstatējusi trūkumus gājēju ietvju uzturēšanas darbos

  • Autors:  Apriņķis.lv
attēlam ir ilustratīva nozīme attēlam ir ilustratīva nozīme Foto - pixabay.com

Siguldas novada pašvaldības speciālisti pēc veiktās novada teritorijas apsekošanas pagājušajā nedēļas nogalē ir informējusi SIA “Hagberg”, kas nodrošina gājēju ietvju, veloceliņu, skvēru un citu pašvaldības teritoriju kopšanu, ka neveiks apmaksu par nekvalitatīvi veikto pakalpojumu atsevišķos ietvju posmos.

Kā liecina informācija novada pašvaldības mājaslapā, šī šogad ir jau otrā reize, kad pašvaldība neveiks apmaksu par uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem – arī janvārī, secinot, ka ietvju tīrīšanas darbos iesaistītie darbinieki nav spējuši pietiekami operatīvi reaģēt uz mainīgajiem laika apstākļiem un ietvju tīrīšana netika veikta kvalitatīvi, par veiktajiem pakalpojumiem apmaksa tika ieturēta.

Lai gājēji varētu pārvietoties droši, Siguldas novada pašvaldības policija turpina brīdināt arī privāto, iedzīvotājiem publiski pieejamo teritoriju, piemēram, veikalu īpašniekus, kuri nav nodrošinājuši atbilstoši notīrītas privātās teritorijas.

Siguldas novada ielu, ceļu un laukumu uzturēšanu saskaņā ar atklāta konkursa rezultātiem veic SIA “DGR serviss”, savukārt gājēju ietvju, veloceliņu, skvēru un citu pašvaldības teritoriju kopšanu un uzturēšanu nodrošina SIA “Hagberg”.

Novada iedzīvotājs par nekvalitatīvu teritoriju kopšanu aicina ziņot, zvanot uz bezmaksas tālruni 80000388, pašvaldības mobilajā aplikācijā un sūtot ziņu sociālajos tīklos. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.