Menu
 

No marta autobusi pieturēs arī "Medzābakos" Lilastē (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ņemot vērā pasažieru ieteikumus, no 1. marta maršruta Nr.7179 Rīga–Kursīši–Saulkrasti, Nr.7514 Rīga–Ainaži un Nr.7516 Rīga–Saulkrasti–Ainaži autobusi veiks pasažieru apmaiņu arī pieturvietā “Medzābaki”, informēja Autotransporta direkcija (ATD).

Pieturvieta atrodas uz Tallinas šosejas (autoceļš A1), Carnikavas novada Lilastē.

Savukārt saistībā ar satiksmes organizācijas pārkārtošanu uz Brīvības gatves Rīgā no 1.marta maršruta Nr.7748 Rīga-Nītaure-Zaube, Nr.6992 Rīga-Mālpils, Nr.6251 Rīga-Ropaži-Allaži-Sigulda autobusi pieturvietā "Berģi" pasažieru apmaiņu vairs nenodrošinās. Maršruta Nr.6992 Rīga-Mālpils un Nr.6251 Rīga-Ropaži-Allaži-Sigulda autobusa pasažieri tiks apkalpoti pieturvietā "Autoserviss", no kustību saraksta izslēdzot pieturvietu "Berģi".

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta – pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

ATD aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu, kā arī atgādina, ka sabiedriskā transporta reisu skaitu un laikus nosaka pasažieru plūsma, savukārt statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits.

Par konstatētiem biļešu tirdzniecības pārkāpumiem ATD pasažierus aicina ziņot kontrolieriem jebkurā diennakts laikā, sūtot īsziņu vai zvanot pa tālruni 27776621.

(papildināta ar 3.rindkopu)

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.