Menu
 

Ikšķilē būvēs jaunu skeitparku

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ikšķiles novada pašvaldība Foto - Ikšķiles novada pašvaldība

Tā kā Ikšķiles skeitparks Lupīnu ielā pa šiem gadiem ir nolietojies, novada pašvaldība pieņēmusi lēmumu to nojaukt. Tā vietā paredzēts uzcelt jaunu skeitparku, lai ekstrēmo sporta veidu piekritēji nepaliktu bez atbilstošas infrastruktūras. Skeitparks Lupīnu ielas stadionā darbojās kopš 2013.gada.

Jaunā skeitparka mājvietas atrašana bija visai sarežģīts process, jo tas prasīja padziļinātu izpēti, kur tika analizēts lietderības princips, kalpošanas mūžs, uzturēšanas izmaksas, norāda pašvaldībā. Tāpat notika vairākas tikšanās arī ar iedzīvotājiem un jomas profesionāļiem.

Izvērtējot iegūto informāciju, nolemts jauno skeitparku izbūvēt esošā skeitparka vietā Lupīnu ielā, uzlabojot tā projektu, piemērojot mūsdienu jaunajām tendencēm un izmantojot jaunākās tehnoloģijas, kas palielinās skeitparka kvalitāti un tā noturību.

Pašvaldība uzskata, ka skeitparkam noteikti jābūt, un tā darīs visu, lai jau vasarā jauno skeitparku varētu atklāt.  Ikšķiles novadā būtu par vienu vietu vairāk, kur iedzīvotājiem pavadīt lietderīgi brīvo laiku.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.