Menu
 

Ar "Zvaigžņu stundu" Jaunolainē atklāta Latvijas Jauniešu galvaspilsēta

  • Autors:  www.ikskile.lv
Foto - Ikšķiles novada pašvaldība Foto - Ikšķiles novada pašvaldība

Ar piedzīvojumu spēlēm, iedvesmas lekciju, pusdienu sarunu šovu sešos ar Artūru Jenotu atklāta Latvijas Jauniešu galvaspilsēta. Ikšķiles un Olaines novadu iegūtā titula atklāšanas pasākums  “Zvaigžņu stunda” notika Jaunolaines kultūras centrā. Teju visas dienas garumā norisinājās aktivitātes jauniešiem no visas Latvijas, kuri piedalījās atklāšanas aktivitātēs.

To skaitā bija iespēja mācīties un iedvesmoties no psiholoģes Zanes Veinbergas pozitīvai komunikācijai, papildināt savu personīgo izaugsmi.

Jauniešu komandas, kuras bija pieteikušās maksimāli iespējamā skaitā, piedalījās piedzīvojumu aktivitātēs un uzdevumos. Tie bija izvietoti visā centra ēkā, ieskaitot sporta zāles, kas piedeva pasākumam arī orientēšanās uzdevumu.

Pasākuma nosacīti oficiālo daļu atklāja bungotāji no Ikšķiles – Haralds un Klāvs. Sarunu šovā pirmā uz skatuves kopā ar Artūru Jenotu kāpa Izglītības un zinātnes ministrijas parlamentārā sekretāre Anita Muižniece. Viņai vajadzēja atbildēt uz jautājumiem par savas jaunības laiku – kāda ir mīļāka atmiņa, kādas būtu sajūtas būt jaunietei mūsdienās.

Par saviem jaunības laikiem atbildēja arī Ikšķiles novada pašvaldības priekšsēdētājs Indulis Trapiņš un Olaines novada domes pašvaldības izpilddirektors Ģirts Batrags. I.Trapiņš atzinās, ka reiz bija ielavījies kino seansā, kurā ieeja bija no 16 gadiem, bet viņam kaunpilni bija jāpamet skatītāju zāle. Savukārt Ģ. Batrags skolā saņēmis neapmierinošo atzīmi “2” no skolas direktora, kura darbu tagad, esot izpilddirektora amatā, nācās vērtēt.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.