Menu
 

Pašvaldība aicina jūrmalniekus pieteikties caurlaidēm iebraukšanai pilsētā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Jūrmalas pilsētas pašvaldība aicina jūrmalniekus pārliecināties par to, vai transportlīdzeklim ir automātiski reģistrēta caurlaide, un laikus iesniegt pieteikumu, ja caurlaide nepienākas automātiski. Kā zināms, no 1. aprīļa atsāksies periods, kad iebraukšanai Jūrmalas pilsētas īpaša režīma zonā nepieciešama caurlaide.

Pašvaldība vērš uzmanību, ka jūrmalniekiem vai Jūrmalā strādājošajiem, kuriem pienākas caurlaides maksas atvieglojums vai atbrīvojums, caurlaide jānoformē līdz 22. martam, lai tā būtu spēkā 1. aprīlī. Par iebraukšanu Jūrmalas pilsētas īpaša režīma zonā bez noformētas caurlaides tiek piemērots sods 50 eiro apmērā.

Caurlaides tiek reģistrētas pēc pieteikuma apstiprināšanas un nodevas vai maksas pakalpojuma apmaksas, un tas notiek aptuveni piecu darba dienu laikā. Tādēļ pašvaldība mudina to neatlikt uz pēdējo brīdi. 

Pieteikumu caurlaides saņemšanai varēs iesniegt no 1. marta interneta vietnē www.epakalpojumi.jurmala.lv vai kādā no Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju apkalpošanas centriem.

Automātisko caurlaižu piešķiršanas kārtība šogad nemainās  – Jūrmalā deklarēto iedzīvotāju un nekustamā īpašuma īpašnieku (fizisko personu) transportlīdzekļiem, kas Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD) reģistrēti šo iedzīvotāju īpašumā vai turējumā, caurlaides bez maksas un bez pieteikuma tiks reģistrētas automātiski.

Arī juridisko personu, kuru juridiskā adrese ir Jūrmalā, CSDD reģistrētiem īpašumā un turējumā esošiem transportlīdzekļiem caurlaides tiks piešķirtas automātiski un bez maksas. Visos citos gadījumos caurlaides saņemšanai ir jāiesniedz pieteikums, norāda Jūrmalas domē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.