Menu
 

Jūrmalas autobusu maršrutos 19 pieturvietām no 1.aprīļa būs jauni nosaukumi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Jūrmalas pilsētas pašvaldība Foto - Jūrmalas pilsētas pašvaldība

SIA “Jūrmalas autobusu satiksme” (JAS) no 1. aprīļa veiks izmaiņas 19 pieturvietu nosaukumos, lai jūrmalniekiem un pilsētas viesiem būtu vieglāk orientēties, atrodoties dažādās Jūrmalas pilsētas vietās.

Izmaiņas, kas saistītas ar jaunu pieturvietu nosaukuma maiņu, tiks veiktas pakāpeniski, sākumā nomainot autobusa kustības sarakstus tajās pieturvietās, kurām būs jauni nosaukumi. Pēc tam tiks uztādītas jaunas ceļazīmju papildplāksnes – pieturvietas ar jaunajiem nosaukumiem. Jaunie pieturvietu nosaukumi tiks atskaņoti audiāli autobusos un pārraidīti monitoros, skaidro uzņēmumā.

Pārdēvējot 6. autobusa maršruta galapunktu par “Sloka”, mainīsies arī maršruta nosaukums, turpmāk tas tiks dēvēts par “Sloka – Ķemeru stacija”. Savukārt pārdēvējot “Raiņa iela” pieturvietu par “Kauguru vidusskola”, 5. maršruta autobusu saīsinātie reisi, kas līdz šim tika izpildīti līdz Raiņa iela, turpmāk tiks izpildīti līdz pieturai “Kauguru vidusskola”, tos norādot kustības un uz autobusa elektroniskā tablo.

Tuvojoties mazdārziņu sezonai, no 1. aprīļa atsāks kursēt 2. autobusa maršruts “Kauguri – Ķemeru kapi”. Daļa maršruta reisu tiks izpildīti līdz pieturvietai “Kūdra”, savukārt atsevišķi reisi brīvdienās tiks veikti līdz Ķemeru stacijai. 1. aprīlī sākot kursēt 2. maršruta autobusiem, brīvdienās vairs netiks izpildīti 5. maršruta pagarinātie reisi līdz Ķemeru kapiem.

Šobrīd septiņos pilsētas maršrutos kursē 23 autobusi un minibusi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.