Menu
 

Ķekavas dome aicina pieteikties vasaras nometņu projekta konkursā

  • Autors:  LETA
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs

Ķekavas novada pašvaldība līdz 1.aprīlim aicina interesentus pieteikties līdzfinansējuma konkursā bērnu un jauniešu vasaras nometņu organizēšanai, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pretendēt uz līdzfinansējuma saņemšanu var izglītības iestādes, sabiedriskās organizācijas, juridiskās personas un pašvaldības institūcijas.

Konkursa mērķis ir atrast Ķekavas novadā deklarētajiem bērniem un jauniešiem piemērotākos un atbilstošākos vasaras nometņu idejas, kā arī veicināt un atbalstīt izglītības iestāžu, pašvaldības institūciju, sabiedrisko organizāciju un citu juridisku personu iniciatīvu šādu nometņu projektu izstrādē un realizācijā.

Pagājušajā vasarā pašvaldība līdzfinansēja 20 nometņu organizēšanu. Bērni un jaunieši nometni varēja izvēlēties ne tikai pēc interesējošās tematikas - angļu valodas apguve, radošo prasmju pilnveidošana, sports un aktīvā atpūta, bet arī pēc tās norises vietas.

Nometņu organizatori nodrošināja gan praktiskās darbnīcas, sacensības un konkursus, gan arī pārgājienus un orientēšanās pamatiemaņu apguvi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.