Menu
 

Babītes dome aicina pieteikties vides kvalitātes uzlabošanas ideju konkursā

  • Autors:  LETA
Foto - Babītes novada pašvaldība Foto - Babītes novada pašvaldība

Babītes novada pašvaldība aicina interesentus piedalīties projektu konkursā "Ģimenei. Videi. Izaugsmei Babītes novadā", kura mērķis ir īstenot idejas dzīves vides kvalitātes uzlabošanai novadā, liecina pašvaldības mājaslapā publicētā informācija.

Konkurss norisināsies jau trešo gadu un tajā aicinātas piedalīties nevalstiskās organizācijas, komercsabiedrības un fiziskas personas, kuras reģistrētas kā saimnieciskā darba veicēji.

Kopējais projektu finansēšanas fonds ir 20 000 eiro, bet vienam projektam maksimāli piešķiramais finansējuma apjoms – līdz 4 000 eiro.

Finansējuma saņemšanai tiks atbalstīti projekti, kuros paredzēta teritorijas labiekārtošana un sabiedrisko aktivitāšu dažādošana, kultūras pasākumu organizēšana un tradicionālo kultūras vērtību saglabāšana, kā arī veselīga dzīvesveida un sporta popularizēšana. 

Kā projektu īstenošanas vieta paredzēta Babītes novada administratīvā teritorija, bet īstenošanas laiks – no 25.maija līdz 30.novembrim.

Pieteikumi interesentiem līdz 30.aprīlim personīgi jāiesniedz pašvaldības administrācijas kancelejā, Centra ielā 4, Piņķos, vai arī jānosūta pa pastu.

Par konkursu rezultātiem dalībniekus informēs rakstiski, tie tiks publicēti arī Babītes novada pašvaldības informatīvajā izdevumā "Babītes Ziņas", kā arī pašvaldības mājaslapā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.