Menu
 

Investējot 45 miljonus eiro, sāk industriālā parka būvniecību Stopiņu novadā

  • Autors:  LETA
Vizualizācija. Publicitātes attēls Vizualizācija. Publicitātes attēls

Investējot 45 miljonus eiro, Baltijas industriālo un komerciālo nekustamo īpašumu kompānija "Sirin Development" Stopiņu novadā ir uzsākusi jauna industriālā parka pirmā posma izbūvi, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

"Sirin Development" industriālais parks būs viens no lielākajiem un modernākajiem parkiem reģionā un atradīsies Maskavas ielā. Pēc pirmās kārtas izbūves, ko plānots pabeigt 2019. gada nogalē, partneriem būs pieejamas noliktavu telpas 22 360 kvadrātmetru platībā. Kopējais investīciju apjoms, ko plānots ieguldīt industriālā parka būvniecībā, ir 45 miljoni eiro.

A klases biroju ēku un A+ energoefektivitātes klases industriālā parka kopējā platība būs 16 hektāri, savukārt ēku kopējā platība – 80 000 kvadrātmetri. Industriālais parks atradīsies Maskavas ielā netālu no autoceļa A6. Kompānija "Sirin Development" jau iepriekš ir attīstījusi loģistikas parku Olainē (2008. gadā) un Ventspilī (2011. gadā).

"Ieguldot 45 miljonus eiro, "Sirin Development" industriālais parks kļūs par vienu no lielākajiem loģistikas centriem Rīgas tuvumā. Jaunā industriālā parka būvniecības darbi aizņems divus gadus, taču uzņēmums vēlas paplašināt savu produktu portfeli un šobrīd aktīvi pēta jaunas attīstības iespējas Rīgā un tās apkārtnē," norādīja "Sirin Development" izpilddirektors Laurins Kuzavs.

"Esam gandarīti, ka investori izvēlējās un iegādājās rūpnieciskās apbūves teritoriju Stopiņu novadā – tiks radītas jaunas darbavietas un uzņēmums nodrošinās ilgtspējīgu attīstību un izaugsmi novadam un Latvijai kopumā," sacīja Stopiņu novada domes priekšsēdētāja Vita Paulāne.

"Sirin Development" pārvalda vairāk nekā 270 000 kvadrātmetru lielu nekustamā īpašuma portfeli Lietuvā, Latvijā un Krievijā. Kompānija savu darbu uzsāka 2005. gadā, un tās produktu portfelī ietilpst tirdzniecības centru, biroju ēku un noliktavas kompleksu attīstība.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.