Menu
 

"Jūrmalas autobusu satiksmes" maršruti un kustības saraksti pieejami mobilajā lietotnē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

SIA “Jūrmalas autobusu satiksme” (JAS) izstrādājusi mobilo lietotni – “Jūrmalas autobusu satiksme”, kas ir pieejama un lejuplādējama bez maksas  “GooglePlay” veikalā. Lietotnes galvenā priekšrocība – ātri un ērti var apskatīt, tuvāko reisu, kā arī sekot līdzi autobusa vai minibusa atrašanās vietai tiešsaistē.

Mobilās lietotnes izmantošanai ir nepieciešams interneta pieslēgums vai piekļuve bezmaksas internetam (wi-fi). Lietotne Android viedtālruņiem, planšetēm u.c. viedierīcēm ir pieejam šeit, savukārt iOS telefona īpašnieki maršrutu un kustības sarakstu apskatīšanai var izmantot m.marsruti.lv/jurmala, kas ir alternatīva šai lietotnei.

Kā skaidro pašvaldības uzņēmumā, lietotnei ir vairākas būtiskas priekšrocības, kas atvieglos pasažieru pārvietošanās iespējas un braucienu plānošanu ar sabiedrisko transportu. Lietotnē var saglabāt savus populārākos maršrutus. Neatkarīgi no atrašanās vietas tiešsaistē kartē var apskatīt, kur šobrīd atrodas konkrētais autobuss vai minibuss, un pēc cik minūtēm tas ieradīsies konkrētajā pieturvietā.

Ar mobilās lietotnes palīdzību var plānot braucienus ar pārsēšanās iespējām Jūrmalas pilsētas robežās. Izvēloties maršrutu, nepieciešamo pieturvietu un nospiežot pogu parādīt atiešanas laikus, lietotnē parādīsies visi maršrutu autobusi ar laikiem, kuri brauc un pietur konkrētajā pieturvietā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.