Menu
 

No 1.maija Ķekavas un Siguldas novados tiks ieviestas izmaiņas autobusu maršrutos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Autotransporta direkcija Foto - Autotransporta direkcija

Nodrošinot iedzīvotājiem ērtākus un kvalitatīvākus pasažieru pārvadājumus, no 1. maija gaidāmas izmaiņas maršrutos Nr.5432 Rīga–Baloži, Nr.5590 Rīga–Pļavniekkalns un Nr.6844 Rīga–Ķekava, informē Autotransporta direkcija.

Lai novērstu vairāku autobusu dublēšanos līdzīgā laikā, kā arī lai Rāmavas iedzīvotājiem būtu iespēja izmantot sabiedrisko transportu, maršruts Nr.5432 Rīga–Baloži turpmāk būs maršruts Rīga–Rāmava–Baloži. Autobusi, kas apkalpo šo maršrutu, turpmāk brauks pa Dienvidu tiltu caur Valdlaučiem un Rāmavu. Papildus tam reisi tiks noslēgti pieturvietā “Baložu skola” (līdz šim tie tika noslēgti pieturvietā “Kantoris”).

Savukārt maršruts Nr.5590 Rīga–Pļavniekkalns tiks slēgts, un tas tiks apvienots ar maršrutu Nr.6844 Rīga–Ķekava. Tā nosaukums turpmāk būs Rīga–Valdlauči–Pļavniekkalns–Ķekava, nodrošinot iedzīvotājiem iespēju izkāpt un iekāpt pieturvietā “Pļavniekkalns”.

Analizējot pasažieru plūsmu, no 1. maija maršruta Nr.5624 Allažmuiža–Stīveri autobuss vairs neveiks pārvadājumus līdz pieturvietai “Allažmuiža” – turpmāk sabiedriskā transporta pakalpojumi tiks nodrošināti līdz pieturvietai “Stīveri”. Tādējādi maršruta nosaukums turpmāk būs Stīveri–Skola–Sigulda–Stīveri. Sakarā ar izmaiņām autobuss no pieturvietas “Stīveri” izbrauks mācību laikā plkst.7.35 un plkst.15.30.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu, kā arī atgādina, ka sabiedriskā transporta reisu skaitu un laikus nosaka pasažieru plūsma, savukārt statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.