Menu
 

4. maijā sabiedriskajā transportā Rīgā varēs braukt bez maksas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.foto.delfi.lv Foto: www.foto.delfi.lv

"Rīgas satiksme" informē, ka 4. maijā sabiedriskais transports Rīgā ir bez maksas, pirmssvētku un svētku dienās būs izmaiņas sabiedriskā transporta, autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbībā.

Sabiedriskais transports

4. maijā svētku pasākumu dēļ nepieciešamības gadījumā īslaicīgi tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme Aspazijas bulvārī pie Brīvības pieminekļa, Raiņa bulvārī pie Brīvības pieminekļa un citās pasākumu norises vietās, vēsta RP SIA "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis.

Pirmdien, 6. maijā, sabiedriskais transports (autobusi, trolejbusi, tramvaji) kursēs pēc brīvdienu grafika. Ekspresbusi un minibusi 4. maijā un 6. maijā kursēs pēc svētdienām un brīvdienām paredzētā saraksta. Nakts satiksmes maršruti tiks nodrošināti naktī no 3. uz 4. maiju un naktī no 4. uz 5. maiju.

Biļetes

4. maijā iedzīvotāji un pilsētas viesi autobusos, tramvajos, trolejbusos un minibusos (balti – zilā krāsojumā) varēs braukt bez maksas. Pasažieriem, kuri ir iegādājušies biļetes darba dienām, jāievēro, ka 6. maijā biļetes, kas paredzētas darba dienām, nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā, norāda V. Zaķis.

Klientu apkalpošanas centri

Pirmssvētku dienā, 3. maijā, klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks būs no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00, pārējie klientu apkalpošanas centri strādās, kā ierasts darba dienās, – līdz plkst. 19.00. Uzņēmuma pārstāvis atgādina, ka no 2019. gada 1. maija slēgts "Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centrs Vienības gatvē 117A.

Visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti 4. maijā. 5. maijā klientu apkalpošanas centra Spīķeru ielā 1 darba laiks būs no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00, pārējie pieci klientu apkalpošanas centri būs slēgti. Pirmdien, 6. maijā, klientu apkalpošanas centrs Brīvības ielā 49/53 būs slēgts, pārējo piecu klientu apkalpošanas centru darba laiks būs no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00.

Juridiskās personas klientu apkalpošanas centrā Brīvības ielā 191 piektdien, 3. maijā, no plkst. 8.00 līdz plkst. 13.00, informē "Rīgas satiksmē".

Autostāvvietas

Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", 4. maijā varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama – tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

V. Zaķis atgādina, ka no 1. maija līdz 30. septembrim darbojas maksas autostāvvieta Vecāķos (V zona). Maksa par maksas autostāvvietas lietošanu V zonas teritorijā ir 2 eiro par visu dienu. 4. maijā to varēs izmantot bez maksas.

Pirmdien, 6. maijā, maksas autostāvvieta Vecrīgas teritorijā (R zona) strādās no plkst. 6.00 līdz plkst. 24.00 pēc spēkā esošajiem tarifiem. Pārējās maksas autostāvvietas 6. maijā strādās no plkst. 9.00 līdz plkst. 17.00. Pazemes stāvvieta Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama strādās atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Mātes dienā, 12. maijā, Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama – tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem, atzīmē V. Zaķis.

Plašāku informāciju par "Rīgas satiksmes" piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt tīmekļvietnē www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos "Twitter" un "Facebook".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.