Menu
 

Ikšķiles novada uzņēmēju biedrība rīkos piketu pie VARAM

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ikšķiles novada uzņēmēju biedrība Foto - Ikšķiles novada uzņēmēju biedrība

Ikšķiles novada uzņēmēju biedrība 8.maijā no plkst.10.00 rīkos piketu pie Vides un reģionālās attīstības ministrijas. Ar piedalīšanos piketā uzņēmēji aicina paust savu viedokli par administratīvi teritoriālo reformu visas Latvijas un Ikšķiles novada kontekstā, nepieļaujot ministrijas liegumu novadiem rīkot aptauju par šo jautājumu.

“Ikšķiles novada attīstība bija un būs saistīta ar Ikšķiles pilsētas un lauku teritorijas, tas nozīmē – visa novada, vienotu un ilgtspējīgu attīstību, tai skaitā, arī attālāko teritoriju attīstību. Ja skatāmies uz novada attīstītu no statistikas datu viedokļa, tie pārliecina par novada potenciālu attīstīties pastāvīgi un nodrošināt vietējās sabiedrības vajadzību apmierināšanu,” teikts biedrības paziņojumā.

Ikšķiles uzņēmēji pauduši pārliecību, ka, no uzņēmējdarbības viedokļa raugoties, Ikšķiles novads ir vieta, kurā gribam ne tikai dzīvot, bet arī strādāt, jo “te ir droši, te ir sakārtota vide un infrastruktūra, bet galvenais ir jūtams, ka kāds par to visu rūpējas un izprot mūsu visu vajadzības.”

Savukārt 11.maijā plkst. 12.00 Ikšķilē, Ozoliņa skvērā pie novada pašvaldības, plānots tautas manifests “Par Ikšķiles novadu”, liecina novada pašvaldības mājaslapā publicētā informācija. Tā ietvaros paredzēts ekumēnisks aizlūgums par Ikšķiles novadu, uzrunas, sadziedāšanās kopā ar grupu “Galaktika”, Ikšķiles vidusskolas kori un jaukto kori “Ikšķile”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.