Menu
 

Ieviesīs vilciena ekspreša reisu maršrutā Rīga–Cēsis

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

10.maijā Sabiedriskā transporta padome atbalstīja priekšlikumu ieviest ekspreša reisu vilciena maršrutā Rīga–Cēsis, nodrošināt papildu vilciena reisus uz sarunu festivālu “Lampa 2019”, kā arī uz Ozola jubilejas koncertu Siguldā, informēja VSIA “Autotransporta direkcija”.

Atsaucoties Cēsu novada pašvaldības lūgumam nodrošināt Cēsu un Siguldas iedzīvotājiem ērtu un ātri nokļūšanu Rīgā un atpakaļ, plānots, ka no 9. jūnija tiks atklāts vilciena ekspreša reiss. Tas kursēs katru darbadienu – plkst.7.10 vilciens izbrauks no Cēsīm virzienā uz Rīgu, bet plkst.17.30 tas izbrauks no Rīgas un dosies atpakaļ uz Cēsīm. Ekspreša vilciens pasažieru apmaiņu veiks divās pieturvietās – Zemitāni un Sigulda.

Lai iedzīvotāji varētu tikt uz sarunu festivālu “Lampa 2019” ar vilcienu, 28., 29. un 30. jūnijā maršrutā Rīga–Cēsis tiks nodrošināti papildu reisi. 28. jūnijā vilciens no Cēsīm virzienā uz Rīgu izbrauks plkst.23.45; 29. jūnijā no Rīgas virzienā uz Cēsīm tas izbrauks plkst.9.15; 30. jūnijā no Cēsīm virzienā uz Rīgu – plkst.00.20.

Nodrošinot iedzīvotājiem iespēju tikt no Ozola jubilejas koncerta, kas 6. jūlijā norisināsies Siguldā, maršrutā Sigulda–Rīga tiks nodrošināts papildu vilciena reiss. No Siguldas vilciens izbrauks plkst.00.00.

Sabiedriskā transporta padome piektdien arī atbalstīja sabiedriskā transporta koncepciju nākamajai desmitgadei. Plānots, ka jūnijā tiks sludināts iepirkums par pasažieru pārvadājumiem ar autobusiem reģionālajā maršrutu tīklā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.