Menu
 

Carnikavas dome izsludina pieteikšanos tirdzniecībai Zvejnieksvētkos un Nēģu svētkos

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Carnikavas novada pašvaldība izsludinājusi pieteikšanos tirdzniecībai 13.jūlijā gaidāmajos Zvejnieksvētkos un 24.augustā gaidāmajos Nēģu svētkos, liecina pašvaldības publicētā informācija.

Tirdzniecības vietām pieteikties var latviešu tradicionālās un mūsdienu lietišķās mākslas dekoratīvo un ikdienā lietojamo priekšmetu individuālie izgatavotāji, kuri izstrādājumus gatavo pašrocīgi, izmantojot idejas, kas gūtas no latviešu tautas arheoloģiskā un etnogrāfiskā materiāla.

Tāpat pieteikumus var iesniegt Latvijas lauku saimniecībās audzētas produkcijas ražotāji, kā arī sabiedriskās ēdināšanas, radošo darbnīcu un atrakciju pakalpojumu sniedzēji.

Rūpniecības preču tirgotāji, kas netirgo lietotas preces, tiek aicināti pieteikt dalībai tikai Zvejnieksvētkos, jo rūpniecības un plaša patēriņa preču tirgotāju tirdzniecība Nēģu svētkos nav atļauta.

Interesenti savus pieteikumus var iesniegt elektroniski, sūtot tos uz e-pastu "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt." vai arī iesniedzot tos klātienē Carnikavas novada domes klientu apkalpošanas centrā.

Pieteikšanās tirdzniecībai Zvejnieksvētkos noteikta līdz 27.maijam, bet Nēģu svētkos - līdz 14.jūnijam.

Zvejnieksvētkos tirdzniecība notiks Carnikavā, Atpūtas ielā, Zvejnieku ielā un pļavā pie Atpūtas ielas.

Tirdzniecības vietu skaits abos svētkos ir ierobežots, taču, ja noteiktajā termiņā nepieteiksies pietiekami daudz tirgotāju, pieteikumu iesniegšanas termiņi tiks pagarināti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.