Menu
 

Piektdienas pēcpusdienā Pierīgā var būt palēnināta satiksme, brīvdienās paredzēti sporta pasākumi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Valsts autoceļu tīklā rit aktīva ceļu būvdarbu sezona. Intensīva satiksme piektdienas pēcpusdienā var būt uz Vidzemes šosejas, remontdarbu posmā pie Sēnītes tā var būt arī palēnināta. VAS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) aicina savlaicīgi plānot savus braucienus, rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem un papildu laiku ceļā, kā arī ievērot satiksmes organizāciju būvdarbu zonās.

LVC atgādina, ka uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei noteikts ātruma ierobežojums 70 km/h un satiksme notiek pa vienu braukšanas joslu katrā virzienā. Ir slēgta nobrauktuve no Vidzemes šosejas Valmieras virzienā, un satiksme ir novirzīta uz rotācijas apli.

Uz autoceļa Rīga–Carnikava–Ādaži (P1) posmā no Carnikavas līdz Ādažiem satiksmi vienā posmā organizē regulētāji, ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h. Posmā no pievedceļa Gaujas tiltam (V45) līdz Tallinas šosejai (A1) satiksme ir slēgta Rīgas virzienā. Apbraukšana pa V45 un A1.

Brīvdienās vairākos Pierīgas novados paredzēti plaši sporta pasākumi, kuru laikā notiks noteikti satiksmes ierobežojumi.

Sestdien, 25.maijā, Ķekavā norisinās “Ķekavas novada sporta svētki 2019”, tostarp Ķekavas velobrauciens. Satiksme tiks ierobežota uz valsts vietējā autoceļa V6 Ķekava – Plakanciems, jeb Gaismas ielā, kā arī citās pašvaldības ielās.

Sestdien Salaspilī norisināsies “Ezerkauliņu” Salaspils pusmaratons, kura laikā būs slēgta satiksme pusmaratona trasē, kā arī tiks noteikti stāvēšanas ierobežojumi.

Savukārt svētdien Siguldā un tās apkārtnē sestdien notiks “Latvijas Valsts mežu” kalnu divriteņu maratona posms. Satiksme pasākuma apkārtnē var būt palēnināta, var veidoties sastrēgumi. Ierobežojumi uz valsts ceļiem netiek ieviesti.

Kūrorta svētku laikā Jūrmalā noteikti satiksmes ierobežojumi, būs izmaiņas sabiedriskā transporta maršrutos. Saistībā ar Jūrmalas Kūrorta svētku norisi gaidāmi sastrēgumi pie iebraukšanas Jūrmalā un pilsētā. Autobraucējiem jārēķinās, ka automašīnu novietošana pilsētā būs apgrūtināta un veidosies sastrēgumi. Lai izvairītos no sastrēgumiem, Kūrorta svētku apmeklētāji aicināti izvēlēties citus transporta veidus nokļūšanai Jūrmalā – vilcienu, autobusus vai velosipēdus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.