Menu
 

Rīgā un Pierīgā notiks Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas kadetu mācības

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmija Foto - Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmija

No 27.maija līdz 7.jūnijam Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmija organizēs kadetu mācības, kuru laikā notiks audzēkņu pārvietošanās Rīgas pilsētas un blakus esošo novadu teritorijās.

Mācības notiek ar mērķi topošajiem virsniekiem nodrošināt daudzveidīgu un reāliem apstākļiem pietuvinātu apmācību, informēja Rīgas domē. Kopējais kadetu un apmācības personāla skaits būs līdz 70 personām.

Taktiskais maršs ar ekipējumu un ieročiem notiks četros dažādos maršrutos: no Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas līdz Kadagai, no Jūras spēku flotiles bāze Rītabuļļos līdz Speciālo uzdevumu vienības (SUV) bāzei Bolderājā, no SUV bāzes Bolderājā līdz Ādažu militārajam lidlaukam un no Sužiem līdz Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijai.

Šaušana un imitācijas līdzekļi marša laikā netiks pielietoti, un pašvaldības iedzīvotāju dzīvība, privātīpašums un apkārtējā vide netiks apdraudēta.

Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmija atvainojas par sagādātajām neērtībām un lūdz iedzīvotājus ar sapratni izturēties pret notiekošajām mācībām, kā arī neiesaistīties mācību norisē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.