Menu
 

Foto: Ādažos vērienīgi atzīmēti Gaujas svētki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ādažu novada pašvaldība Foto - Ādažu novada pašvaldība

Nedēļas nogalē Gaujas svētkos Ādažos ikviens varēja baudīt daudzveidīgu izklaides programmu diennakts garumā. Svētku viesus un ādažniekus priecēja kabrioletu parāde, ekstrēmais motošovs, NBS militārās bruņutehnikas izstāde un mazo bundzinieku samits, svētku viesiem bija iespēja iegūt arī jaunas un garšīgas zināšanas Grila skolā, kārtīgi izdejoties zumbas ritmu pavadībā un izdziedāties dziesmu duelī kopā ar Baibu Sipenieci-Gavari, Marhilu un Normundu Jakušonoku.

Ādažos arī tika svinēta Mikrofona aptaujas 50 gadu jubileja kopā ar komponistiem Mārtiņu Braunu un Jāni Lūsēnu, un mūziķiem – Ievu Kerēvicu, Aiju Vītoliņu, Andri Ābelīti, Borisu Rezņiku, Olgu Rajecku, Viktoru Lapčenoku, Žoržu Siksnu, Gunti Veitu, Nauri Puntuli, Adrianu Kukuvasu, Jāni Paukštello, Mārtiņu Ruski, Ievu Sutugovu, Āri Ziemeli, “Oranžo meiteņu trio” un citiem lieliskiem māksliniekiem.

Pusnaktī virs Vējupes bija vērojams unikāls gaismas strūklaku šovs. Uz ūdens sienas vairāku metru augstumā projicējās vēsturisks stāsts par Ādažiem no vissenākajiem laikiem līdz mūsdienām.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.