Menu
 

Svētdien stājas spēkā jauns vilcienu kustības saraksts, pirmdien sāks kursēt ekspreša reiss uz Cēsīm

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Autotransporta direkcija Foto - Autotransporta direkcija

9.jūnijā spēkā stājas vasaras sezonas vilcienu kustības saraksts, kurā iekļauti papildu vilcieni piejūras virzienos, kā arī veiktas citas izmaiņas visās piecās AS “Pasažieru vilciens” līnijās. Regulārais saraksts tiek papildināts ar jaunu ekspreša reisu maršrutā Cēsis–Rīga–Cēsis darba dienās, informēja AS “Pasažieru vilciens” Sabiedrisko attiecību daļā.

Uzmanība izmaiņām vilcienu kustības sarakstā jāpievērš visu piecu līniju pasažieriem, jo atsevišķiem reisiem ir mainīti vilcienu atiešanas un pienākšanas laiki. Ierasti vasaras sezonai vilcienu saraksts ir papildināts ar jauniem reisiem uz atpūtnieku iecienītajiem galamērķiem Jūrmalas un Saulkrastu virzienā.

Būtiskākais jauninājums ir vilcienu kustības pamatsarakstā iekļautais ekspreša reiss maršrutā Cēsis–Rīga–Cēsis. Šis vilciens darbdienu rītos no Cēsīm aties plkst.7.10, bet pēcpusdienās no Rīgas uz Cēsīm – plkst.17.30. Pa ceļam vilciens pasažieru apmaiņu veiks tikai divās pieturvietās –  Zemitāni un Sigulda –, līdz ar to pasažieri ceļā pavadīs ievērojami īsāku laiku. Jaunatklātajā vilciena reisā no Cēsīm līdz Rīgai ceļā pavadāmais laiks ir samazināts līdz stundai un 15 minūtēm.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.