Menu
 

Foto: Olaines novadā atklāts aktīvās atpūtas parks "Owake"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: Anna Lastovska Foto: Anna Lastovska

Pagājušajā nedēļas nogalē Olaines novadā, Līdumu karjerā, tika atklāts aktīvās atpūtas parks "Owake", kas turpmāk novada iedzīvotājus iepazīstinās ar SUP un veikborda sportu, informē SIA “Owake” pārstāvis Krists Indrišonoks.

Plaši apmeklētajā pasākumā ikviens interesents bez maksas varēja izmēģināt savus spēkus uz veikborda un SUP dēļa, kā arī iesaistīties cita veida aktivitātēs. Vietējie uzņēmēji bija sarūpējuši plašu galda spēļu klāstu, tostarp novusu un galda futbolu, kā arī ikviens apmeklētājs tika iepriecināts ar svaigi ceptiem burgeriem.

Kā vēsta K. Indrišonoks, lai vietējie iedzīvotāji labāk iepazītos tieši ar veikborda disciplīnas īpašībām un iespējām, atklāšanā piedalījās vairāki pieredzējuši braucēji, kuri veica paraugdemonstrējumus, iepriecinot apmeklētājus ar dažādiem akrobātiskiem trikiem. Pēc iespaidīgā šova svinīgo uzrunu teica viens no idejas autoriem Aleksandrs Geržatovičs, kā arī biedrības "Pierīgas partnerība" valdes priekšsēdētāja Nadīna Millere.

"Esam gandarīti, ka tagad arī mūsu novadā ir iespēja nodarboties ar šiem sporta veidiem – uzņemt viesus no citiem novadiem, kā arī uz parku aicināt vietējos iedzīvotājus. Šis ir ļoti labs sākums, un ar laiku plānojam trasi papildināt ar vairākām konstrukcijām, kas uz šo veikparku atvedīs arī pašus labākos šī sporta veida pārstāvjus. Tāpat vēlamies arī pēc iespējas dažādot SUP dēļu pielietojumu un jūnijā uzsākt SUP fitness treniņus," stāsta A. Geržatovičs.

Projekts "Olaines veikparka izveide" tiek īstenots ar mērķi izveidot aktīvās atpūtas parku. Projekta pieteikums sagatavots un guvis atbalstu vietējās rīcības grupas biedrības "Pierīgas partnerība" sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģijas 2014.–2020. gadam izsludinātajā projektu konkursā. 

Ar veikparka pakalpojumiem un cenām var iepazīties, zvanot pa tālr. 22332789 vai apmeklējot "Facebook" lapu "O Wake".

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.