Menu
 

Uzsākta Ādažu bērnudārza siltināšana

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.adazi.lv Foto: www.adazi.lv

Jūnija sākumā atbilstoši plānotajam tika uzsākta Ādažu pirmsskolas izglītības iestādes (ĀPII) “Strautiņš” ēkas fasādes vienkāršotā atjaunošana. Darbus veic uzņēmums SIA “Būvkore”, būvuzraudzību – SIA “Būvētika”. ĀPII siltināšanas būvprojektu 2017. gadā izstrādāja SIA “Grand Eko”, kas arī veiks siltināšanas procesa autoruzraudzību, informē Ādažu novada pašvaldībā.

Tikšanās laikā ar ĀPII bērnu vecākiem 28. martā tika solīts, ka tiks organizēta vēl viena tikšanās, lai pārrunātu ar ĀPII ēkas fasādes vienkāršoto atjaunošanu saistītos būvprojekta jautājumus. Lai izvērtētu, vai šāda tikšanās vēl ir aktuāla, visi, kam ir kādi jautājumi vai neskaidrības par būvprojektā paredzētajiem risinājumiem, tiek aicināti tos uzdot līdz 28. jūnijam, rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Būvdarbi tiek veikti projekta “Ādažu pirmsskolas izglītības iestādes energoefektivitātes paaugstināšana” ietvaros, kas tiek finansēts no Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzekļiem, vēsta pašvaldībā.

Ādažu bērnudārza darbība no jūlija līdz ĀPII ēkas fasādes vienkāršotās atjaunošanas beigām tiks organizēta Ādažu vidusskolas (ĀVS) “C” korpusā esošajās klašu telpās un blakus esošajā norobežotajā teritorijā. Vecākus par to, kurā no ĀVS klasēm uzturēsies viņu bērni, atsevišķi informēs ĀPII administrācija. Pārvākšanās no ĀPII uz ĀVS telpām notiks 27. jūnijā, norāda pašvaldības pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.