Menu
 

Jūlija sākumā trīs dienu garumā svinēs Inčukalna novada svētkus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Jūlija sākumā trīs dienu garumā svinēs Inčukalna novada svētkus

No 5.līdz 7.jūlijam tiks svinēti gadskārtējie Inčukalna novada svētki, piedāvājot daudzveidīgu un interesantu pasākumu programmu. Svētku programma šogad veidota, pieskaņojot to kāzu tematikai, bet pasākumu klāsts ļaus ikvienam atrast kaut ko sev tīkamu.

Pirmo reizi novada pasākumā “Es, mazais novadnieks” tiks sveikti jaunie novadnieki, kā arī pirmo reizi tiks sumināti tie Inčukalna novada pāri, kuri laulībā nodzīvojuši 50 un vairāk gadus, informēja Inčukalna novada pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

Kā ierasts, viens no svētku spilgtākajiem notikumiem būs svētku gājiens, kam šogad dots nosaukums “Kāzas Inčukalnā”, bet mūzikas gardēžus svētkos priecēs grupas “DAGAMBA”, “Tautumeitas” un “Auļi”.

Inčukalna novada svētki sāksies 5.jūlijā plkst.18 Vangažos ar dažnedažādām aktivitātēm, tostarp, orientēšanos spēli, radošām darbnīcām un nakts kino seansu, bet plkst.21 pilsētu pieskandinās grupas “DAGAMBA” uzstāšanās.

Svētku otrajā dienā visi būs gaidīti Inčukalnā, kur aktivitātes sāksies jau no plkst.11. Novadniekiem un viesiem būs pieejams amatnieku tirdziņš, būs baudāmi novada amatiermākslas kolektīvu un viesu koncerti, uzstāsies Liepājas teātra aktrišu folkloras kopa “Atštaukas”, kā arī notiks zolītes turnīrs un vēl daudzas citas aktivitātes, tostarp, veloorientēšanās novadā. Svētku gājiens, kurā piedalās novada uzņēmumi, iestāžu un kolektīvu darbinieki, sāksies plkst.21, bet pēc tam Aleksandra parka estrādē notiks Zelta pāru godināšana, grupas “Tautumeitas” un “Auļi” koncerts. Īsi pirms pusnakts būs svētku uguņošana un tad līdz rīta gaismai varēs priecāties zaļumballē, kurā spēlēs grupa “Krauja un Co”.

Inčukalna novada svētki noslēgsies 7.jūlijā ar brokastu pikniku un prāta spēlēm Gaujas ciematā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.