Menu
 

Darbu sācis jaunais Siguldas novada pašvaldības policijas priekšnieks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.sigulda.lv Foto: www.sigulda.lv

No 25. jūnija darbu sāk Siguldas novada pašvaldības policijas priekšnieks Māris Riekstiņš.

M. Riekstiņš absolvējis Latvijas Policijas akadēmiju tiesību zinātnēs, iegūstot bakalaura grādu ar jurista kvalifikāciju, un Rīgas Stradiņa universitāti, iegūstot maģistra grādu tiesību zinātnē. Darba gaitas sācis kā jurists. Pēc tam astoņus gadus strādājis Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē kā speciālists satiksmes uzraudzības jomā, vēlāk arī kā struktūrvienību vadītājs. M. Riekstiņš darba gaitas turpinājis kā Juridiskā biroja vadītājs, strādājis Valsts policijas Galvenajā administratīvajā pārvaldē, pēdējos piecus gadus strādājis Valsts policijas koledžā kā direktora vietnieks, informē Siguldas novada pašvaldībā.

"Esmu ieguvis izglītību un darba pieredzi, kuru vēlos izmantot Siguldas novada pašvaldības policijā, lai nodrošinātu ne tikai sabiedrisko kārtību Siguldas novada teritorijā, bet arī turpinātu darbu pie pašvaldības policijas profesionālās pilnveides. Tāpat plānoju veicināt pašvaldības policijas komunikāciju ar sabiedrību, tostarp izpratni par policijas darbu, rīkojot informatīvās un izglītojošās tikšanās mācību iestādēs ar skolēniem, kā arī attīstot komunikāciju sociālajos tīklos,” stāsta M. Riekstiņš.

Pašvaldības policijas uzdevumi ir garantēt sabiedrības drošību, novērst likumpārkāpumus, sniegt palīdzību un savas kompetences ietvaros izpildīt administratīvos sodus. Lai Siguldas novada iedzīvotāji jebkurā situācijā varētu ātri un ērti sazināties ar pašvaldības policiju, darbojas diennakts tālrunis 26160288. Tāpat iespējams sazināties, rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.