Menu
 

Plāno piešķirt jaunu nosaukumu Saulkrastu Meža parkam

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Saulkrastu novadā plāno piešķirt jaunu nosaukumu Saulkrastu Meža parkam un aicina saulkrastiešus iesūtīt savas idejas, kāds varētu būt piemērotākais nosaukums šai teritorijai.

2018. gadā Saulkrastu stacijas mežā (starp Ainažu, Vidrižu, A. Kalniņa un Bīriņu ielu) tika izbūvētas divas jaunas ielas – Neibādes un Svētku. Ar šo ielu izbūvi iesākts jauna Saulkrastu parka attīstības posms – meža teritorijā paredzēta gan privātā apbūve, gan publiskas nepieciešamības ēkas, kā arī ar laiku tiks izveidota izklaides un atpūtas zona, norāda pašvaldības pārstāvji.

Līdz ar to saulkrastieši tiek aicināti iesaistīties ideju apmaiņā par piemērotāko nosaukumu Saulkrastu Meža parkam. Interesenti var sūtīt savas idejas aprakstu uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 21. jūlijam, norādot, kā parku dēvēt nākotnē, lai tas būtu aktuāls Saulkrastiem, patiktu novada iedzīvotājiem un nekonkurētu ar citu pilsētu vietu nosaukumiem.

"Stacijas mežā šogad ir organizēti vairāki kultūras pasākumi, atpazīstamībai kā norādes vieta izmantots apzīmējums "Meža parks". Tomēr, ieklausoties iedzīvotāju komentāros, vēlamies aktualizēt jautājumu par veiksmīgāko jaunveidojamā parka nosaukumu," atzīmē pašvaldības pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.