Menu
 

Ķekavas dome aicina pieteikties līdzfinansējumam māju pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādei un kanalizācijai

  • Autors:  LETA
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Ķekavas novada dome aicina iedzīvotājus pieteikties līdzfinansējumam māju pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādei un kanalizācijai, liecina pašvaldības publicētā informācija.

Līdzfinansējumam var pieteikties trūcīgie un maznodrošinātie iedzīvotāji, vientuļie pensionāri, daudzbērnu ģimenes, 1. vai 2. grupas invalīdi un tie, kuru aprūpē ir persona līdz 18 gadu vecumam ar invaliditāti, kā arī politiski represētie, Černobiļas atomelektrostacijas avārijas seku likvidēšanas dalībnieki, Afganistānas kara dalībnieki un Nacionālās pretošanās kustības dalībnieki.

Pašvaldība plāno piešķirt līdzfinansējumu līdz 2000 eiro privātpersonai, lai izbūvētu pieslēgumu no centrālajiem tīkliem līdz pieslēguma vietai īpašumā. Ja šo pieslēgumu izmantos vismaz trīs mājas, tad atbalsta apmēru var palielināt līdz 5000 eiro. Kopumā šogad šim mērķim no domes budžeta atvēlēti 22 000 eiro.

Nekustamajam īpašumam ir jāatrodas Ķekavas novadā un tā sastāvā ir jābūt ekspluatācijā nodotai dzīvojamajai mājai. Tāpat gar šo nekustamo īpašumu vai pa ielu jābūt izbūvētiem centralizētiem ūdensapgādes vai kanalizācijas tīkliem.

Pieteikumus var iesniegt līdz 11. jūlijam kādā no Ķekavas novada pašvaldības klientu apkalpošanas centriem – Baložos, Ķekavā vai Daugmalē.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.