Menu
 

Foto: Pašvaldību darbinieki Saulkrastos noskaidro Pierīgas sportiskāko novadu Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Saulkrastu sporta centrā, Jūras parkā un Saules laukumā aizvadītas gadskārtējās Pierīgas novadu pašvaldību darbinieku sporta spēles, kurās piedalījās 14 vietvaru komandas. Šoreiz vislabāk veicās ķekaviešiem, kuri kopvērtējumā apsteidza Baldones un Mārupes kolēģus.

Pasākuma programmā bija iekļautas sacensības astoņas disciplīnās, un tikai vienu – volejbola turnīru – varēja uzskatīt par tradicionālu. Vēl pašvaldību darbinieki sacentās uz klinšu kāpšanas sienas, foto orientēšanās trasē, “Sup” dēļu airēšanā, šķēršļu joslā un stafetē, iešanā pa “Slightline” trasi un sumo basketbolā, kā arī ūdensmotocikla vadīšanā, kas lielajos viļņos bija īpaši sarežģīta.

Kopvērtējumā lielāko punktu summu (118) savāca Ķekavas novada pašvaldības komanda, kas tikai vienā disciplīnā bija ārpus labāko sešniekā. Viņiem tikai par viena punkta tiesu sekoja pagājušā gada Pierīgas sportiskākā pašvaldība Baldone (117), tālāk Mārupe (110), Ropaži (107), Inčukalns (105), Babīte (104), Krimulda (98), Sēja (93), Saulkrasti (90), Olaine (86), Ādaži (84), Carnikava (77), Salaspils (63) un Stopiņi (60).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.