Menu
 

Norīkots nakts vilciens pēc Ozola koncerta Siguldā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Siguldas dzelzceļa stacija. Foto: www.sigulda.lv Siguldas dzelzceļa stacija. Foto: www.sigulda.lv

Sestdien, 6. jūlijā, Siguldas pilsdrupu estrādē notiks hiphopa mākslinieka Ozola “Jubilejas koncerts", un tā apmeklētāju ērtībām AS “Pasažieru vilciens" ir norīkojusi īpašu nakts vilcienu maršrutā Sigulda–Rīga.

Vilcienu kustības saraksts ir papildināts ar reisu, kas naktī no 6. uz 7. jūliju, pēc koncerta noslēguma, tā apmeklētājus no Siguldas nogādās Rīgā. Vilciens no Siguldas aties plkst. 0.15 un Rīgā ienāks plkst. 1.18, informē AS "Pasažieru vilciens" Sabiedrisko attiecību daļas galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Līcīte.

Koncerta norises vieta, Siguldas pilsdrupu estrāde, atrodas aptuveni pusotra kilometra attālumā no dzelzceļa stacijas, un, dodoties kājām, ceļā jāpavada vien aptuveni 20 minūtes. Apskatīt vilcienu kustības grafiku un iegādāties biļetes ir iespējams gan “Pasažieru vilciena" tīmekļvietnē, gan mobilajā lietotnē.

Ozola muzikālā karjera ir mērāma vairāk nekā 20 gados uz skatuves, viņa stils ir labi zināms un atpazīstams, tādēļ nav šaubu par lielo fanu pulku. Koncerta ietvaros plānota Ozola daiļrades retrospekcija ar dzīvo pavadījumu un viesmāksliniekiem, vēsta A. Līcīte. Siguldas pilsdrupu estrādē ieeja ir no plkst. 18.00, biļetes pieejamas www.bilesuserviss.lv

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.