Menu
 

Pagarinās Salaspils Pasta nodaļas darbalaiku

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.facebook.com/latvijas.pasts Foto: www.facebook.com/latvijas.pasts

Lai uzlabotu pasta pakalpojumu saņemšanas iespējas atbilstoši klientu paradumiem un pasta pakalpojumu pieprasījumam, no 1. augusta tiek mainīts Salaspils Pasta nodaļas darbalaiks, katru darbdienu pagarinot darbalaiku par vienu stundu, bet sestdienas turpmāk nosakot par brīvdienām. 

Izanalizējot klientu pasta pakalpojumu lietošanas paradumus Salaspils Pasta nodaļā, secināts, ka lielākais pasta pakalpojumu pieprasījums vērojams darbdienu pēcpusdienās un vakara stundās, savukārt sestdienas no pasta pakalpojumu izmantošanas viedokļa ir nerentablas, jo nodaļa ir maz apmeklēta. Tāpēc pieņemts lēmums klientu apkalpošanu maksimāli paplašināt tieši darbdienās, informē Latvijas Pasta vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Vineta Danielsone.

No 1. augusta Salaspils Pasta nodaļa Skolas ielā 5 katru darbdienu pirmdienās–piektdienās pakalpojumus klientiem sniegs no plkst. 8.00 līdz pat 20.00, tādējādi ik darbdienu nodrošinot to apmeklētāju apkalpošanu, kuri strādā atbilstoši tradicionālajam darbalaikam.

Informācija par plānotajām Salaspils Pasta nodaļas darbalaika izmaiņām jau tagad izvietota nodaļas apmeklētājiem redzamā vietā, norāda V. Danielsone.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.