Menu
 

Notiks Mārupes novada teritorijas plānojuma publiskā apspriede

  • Autors:  LETA
Foto: Mārupes novada pašvaldība Foto: Mārupes novada pašvaldība

4. jūlijā plkst. 17.00 Mārupes kultūras namā Daugavas ielā 29 notiks Mārupes novada teritorijas plānojuma 2014.–2026. gadam pilnveidotās redakcijas publiskās apspriešanas sanāksme, liecina pašvaldības publicētā informācija. Plānojums apspriedei tika nodots 18. jūnijā, un tā ilgs līdz 16. jūlijam.

Ar sagatavoto teritorijas plānojuma grozījumu pilnveidoto redakciju un Vides pārskata pilnveidoto redakciju publiskās apspriešanas laikā var iepazīties elektroniskajā vidē – pašvaldības interneta vietnē un Latvijas Vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā www.geolatvia.lv. Klātienē plānojumu var izpētīt pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā Daugavas iela 29.

Rakstveida priekšlikumus interesenti var iesniegt līdz 16. jūlijam pa pastu vai iesniedzot klātienē Klientu apkalpošanas centrā. Priekšlikumus var iesniegt arī elektroniski, iesūtot tos uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Iesniegumā jānorāda iesniedzēja vārds, uzvārds un adrese, bet juridiskām personām jānorāda nosaukums, adrese un reģistrācijas numurs, iesniegumam jābūt parakstītam vai iesniegtam ar elektronisko parakstu.

Teritorijas plānojuma un Vides pārskata izstrādātājs ir SIA "Grupa93".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.