Menu
 

Baldones Pasta nodaļā līdz 30. augustam pagarina darbalaiku

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.facebook.com/latvijas.pasts Foto: www.facebook.com/latvijas.pasts

Lai izzinātu klientu vēlmes un pakalpojumu pieprasījumu, Baldones Pasta nodaļai no 2019. gada 15. jūlija līdz 30. augustam noteikts jauns darbalaiks testa režīmā, pirmdienās, otrdienās un ceturtdienās pagarinot nodaļas darbalaiku par vienu stundu, bet trešdienās – par trīs stundām.

Pamatojoties uz iedzīvotāju ieteikumiem, Baldones Pasta nodaļā Rīgas iela 87 no 15. jūlija līdz 30. augustam testa režīmā tiek mainīts darbalaiks, lai izanalizētu pakalpojumu pieprasījumu un pieejamību, kas ļautu pieņemt lēmumu, vai šādu darbalaiku pēc testa perioda beigām noteikt pastāvīgi. Testa laikā trešdienās Baldones Pasta nodaļa strādās līdz plkst. 19.00, tādējādi sūtījumus ērti varēs saņemt arī strādājošie klienti, informē Latvijas Pasta vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Vineta Danielsone.

Testa periodā Baldones Pasta nodaļa strādās pirmdienās, otrdienās un ceturtdienās no plkst. 8.00 līdz 17.00, trešdienās no plkst. 8.00 līdz 19.00 un piektdienās no plkst. 8.00 līdz 14.00.

Latvijas Pasts pēdējos gados aktīvi īsteno klientu ērtību un vides uzlabošanas projektus dažādās pasta nodaļās visā Latvijā, norāda V. Danielsone.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.