Menu
 

Autovadītāju ievērībai: Uz Rīgas apvedceļa pie Salaspils remonts un satiksme var būt stipri palēnināta

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts autoceļu tīklā turpinās būvdarbi. Uz Rīgas apvedceļa (A4) pie Salaspils notiek Mazās Juglas upes tilta deforomācijas šuvju remonts, satiksme notiek pa vienu braukšanas joslu, to regulē luksofori vai satiksmes regulētāji, rīta un vakara stundās satiksme tur var būt stipri palēnināta. Piektdienas pēcpusdienā ar palēninātu satiksmi jārēķinās arī uz Jūrmalas šosejas un uz Vidzemes šosejas posmā no Garkalnes līdz Sēnītei.

VAS “Latvijas Valsts ceļi” aicina plānot papildu laiku ceļā vai izmantot citus maršrutus. Būvdarbu vietās autovadītāji aicināti ievērot satiksmes organizāciju, pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes, lai satiksme caur būvobjektiem noritētu raiti un nerastos sastrēgumi, jo būvobjektos transportlīdzekļiem nav iespējams samainīties vietām. Neievērojot satiksmes ierobežojumus, var izraisīt pamatīgus sastrēgumus un apgrūtināt braukšanu sev un citiem satiksmes dalībniekiem.

Lielākie satiksmes ierobežojumi sakarā ar ceļu remontdarbiem Pierīgā:

- Uz Rīgas apvedceļa (A4) pie Salaspils uz tilta pār Mazo Juglu tiek veikts deformācijas šuvju remonts, satiksme tur tiek organizēta pa vienu joslu, to regulē luksofors vai satiksmes regulētāji. Ātruma ierobežojums 50 km/h.

- Uz Jūrmalas šosejas (A10) slēgta brauktuve Jūrmalas virzienā. Satiksme abos virzienos pa divām joslām pārkārtota uz brauktuves Rīgas virzienā. Ātruma ierobežojums 70 km/h. Nozīmīgi satiksmes organizācijas grozījumi krustojumā ar Rīgas apvedceļu A5.

- Uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei ātruma ierobežojums 70 km/h un satiksme notiek pa vienu braukšanas joslu abos virzienos. Slēgta nobrauktuve no Vidzemes šosejas Valmieras virzienā un satiksme ir novirzīta uz rotācijas apli zem ceļa pārvadiem. Augstuma gabarīta ierobežojums rotācijas aplī zem pārvadiem 4,5 m.

- Gājēju tilta pār Vidzemes šoseju (A2) Berģos atjaunošanas darbu laikā līdz svētdienai 14. jūlijam ieskaitot virzienā uz Rīgu laika posmā no plkst. 18.00 līdz plkst. 6.00 satiksme tiek organizēta pa vienu braukšanas joslu un ieviests ātruma ierobežojums 70 km/h.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.